View this email in your browser

UITNODIGING

8 december 2022 van 15:00 tot 18:00 uur

Kom binnen!

 
Op donderdag 8 december van 15:00 tot 18:00 uur opent de afdeling Arbeidstraining, Dagbesteding en Onderwijsbegeleiding (A, D & O) van Praktijk Memo haar deuren. Verwijzers, stagebedrijven en andere partners zijn
dan van harte welkom. 

Dagbesteding Memo


Behalve behandeling, diagnostiek en (individuele) begeleiding, biedt Memo ook Arbeidstraining, Dagbesteding en Onderwijsbegeleiding (afgekort ook A, D & O of 'dagbesteding' genoemd). Dit is bedoeld voor jongeren en volwassenen die om uiteenlopende redenen zijn uitgevallen in het onderwijs of vastgelopen in hun werk.

Terugkeer naar onderwijs of werk


Op onze locatie creëren we een zinvolle, gezonde en dagelijkse routine. Samen met onze cliënten werken we toe naar een grotere maatschappelijke participatie, of een terugkeer naar onderwijs of betaald werk. Zo krijgen zij weer de regie over hun eigen leven.

Rondleiding en netwerkborrel


Wij zijn trots op onze cliënten, medewerkers en voorzieningen en dat laten we graag zien. Tijdens de open dag op 8 december (van 15:00 tot 18:00 uur) geven we je een rondleiding en vertellen we over onze arbeidstraining, dagbesteding en onderwijsbegeleiding. Kom langs voor een praatje, hapje & drankje!

Adres en route


De dagbesteding van Praktijk Memo is gevestigd aan de Oude Moerstraatsebaan 8 in Bergen op Zoom. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Klik hier voor de route. 

Meer informatie over ons aanbod vind je op www.praktijk-memo.nl
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Website
LinkedIn
Facebook
Copyright © 2023 Praktijk Memo, Alle rechten voorbehouden.

Wilt u veranderen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt 
uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze lijst